wordpress counter

Храната ја бираме во согласност со нашиот карактер

Храната ја бираме во согласност со нашиот карактер

Британските научници тврдат дека едно јајце во чинија може да ги открие потеклото, статусот и сексуалниот нагон на индивидуите. Како што пренесуваат... 

Бело, млечно или црно чоколадо?

Бело, млечно или црно чоколадо?

Веќе знаеме дека чоколадото, во умерени количини, делува поволно по нашето здравје. Сепак, според професорот Андреа Џианколи, не се сите видови... 

Може ли магданосот навистина да го отстрани лошиот здив?

Може ли магданосот навистина да го отстрани лошиот здив?

Општо познато правило е дека магданосот помага во отстранување на лошиот здив. Но, дали тоа навистина е така? Ова растение се смета за природен... 

Страница 1 од 13312345...102030...Последна »