wordpress counter

Ручек во Сахара (1 дел)

Ручек во Сахара (1 дел)

Северна Африка е една од најдостапните дестинации за нас. Близината, цените, убавото море и вкусната кујна се и повеќе од доволно причини за да... 

Ресторан сместен во стар авион

Ресторан сместен во стар авион

Овој ресторан е вистинско дожувување за сите љубители на авијацијата. Имено, готвачот Тони Каунс, своите кулинарски способности ги презентира... 

Норвешка — земја на необична храна (2 дел)

Норвешка — земја на необична храна (2 дел)

Во првиот дел од статијата се запознавме со некои од норвешките специјалитети и посебноста на нивните продукти. Во вториот дел ќе ја заокружиме...