wordpress counter

EX YU специјалитети ги освојуваат САД

EX YU специјалитети ги освојуваат САД

Според пишувањето на New York Times, американците повеќе не се господари на говедското месо. Специјалитетите од месо од поранешна Југославија буквално... 

Ако патот ве води кон Њујорк…

Ако патот ве води кон Њујорк…

Доколку имате намера да го посетите Њујорк, еве еден список на фенси (must visit) места за јадење и неколку места во кои можете да отидете на чашка или...