wordpress counter

Најмалите ресторани на светот

Најмалите ресторани на светот

Секој поголем град во светот има големи и луксузни ресторани во кои можете да пробате буквално сè. И тоа не е никаква новост. Меѓутоа, овој текст... 

Модерна турска кујна

Модерна турска кујна

Со напливот на турски тв серии порасна и интересот за турската кујна. Станува збор за голема и разновидна кулинарска традиција која е добро очувана... 

Попуст ако не вечерате со мобилен уред

Попуст ако не вечерате со мобилен уред

Во време кога нашиот живот е нераскинливо поврзан со технологијата, еден ресторан во Лос Анџелес настапи со еден навистина интересен маркетинг...