wordpress counter

Германците и американците најалергични

Германците и американците најалергични

Со истражувањето кое го спроведе лондонскиот Империјал колеџ, под раководство на доктор Питер Берни, се проучувала склоноста кон алергии на различни... 

Европејците готват за да заведат

Европејците готват за да заведат

Старата изрека дека до срцето се стигнува преку стомакот, изгледа се покажува како точна. Според истражувањето кое го спроведе компанијата Електролукс,...