wordpress counter

Кратка приказна за какаото

Кратка приказна за какаото

РЕЧНИК Какао – високо концентриран прав направен од чоколаден ликер – смеса која се подготвува од зрна на какао, плод на какао дрвото. Се... 

Поголема продуктивност на работа

Поголема продуктивност на работа

Современото живеење ни остава многу малку простор да ја планираме нашата исхрана и дневното мени. Бројните обврски на нашите работни места често... 

Време е за цреши!

Време е за цреши!

Секое годишно време си носи свои плодови. Но, мораме да признаеме дека летната сезона носи најголем избор на зеленчук и овошје. Без малку секои...