wordpress counter

На пиедестал: салата

На пиедестал: салата

По некоја случајна проценка, јас, гурман над гурманите, решив дека треба да внимавам што јадам и да поработам на мојот не така одржуван метаболизам.... 

Време е за јагоди!

Време е за јагоди!

Јагодите ги преплавија нашите супермаркети и зелени пазари. Меѓутоа, малку од нас знаат дека освен што се освежителни и вкусни за јадење, јагодите... 

Здрав појадок

Здрав појадок

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Станувате наутро, набрзина се облекувате, брзате да стигнете на работа и немате време за појадок. Можеби по пат ќе земете...