wordpress counter

Најскапата состојка во храната

Најскапата состојка во храната

Која е најскапата состојка во готвењето? Отсекуваш мала струготина, минијатурно парче, го ставаш во храната, а се добива силна арома и несекојдневен... 

Волшебникот од „Ел Були“

Волшебникот од „Ел Були“

Најважната работа е вкусот, дали е добар или не? Што и да се мисли со тоа, резултатот е следниов: Храната во Ел Були не е исклучително возбудлива,... 

Ако патот ве води кон Њујорк…

Ако патот ве води кон Њујорк…

Доколку имате намера да го посетите Њујорк, еве еден список на фенси (must visit) места за јадење и неколку места во кои можете да отидете на чашка или...