wordpress counter

Вино и сирење (1 дел)

Вино и сирење (1 дел)

За да го сакате виното, потребно е совршено да го разбирате. Ова е главно мото на сите вљубеници во виното. А, добрата капка секогаш е во друштво... 

Внимание: Продукти кои се опасни за миленичињата

Внимание: Продукти кои се опасни за миленичињата

Дел од продуктите кои ние ги консумираме може да бидат опасни за здравјето на нашите домашни миленичиња. Во продолжение ќе споменеме некои од... 

Лична карта: Магдонос

Лична карта: Магдонос

Lat. Petroselinum crispum Тип: магдоносот е зачин кој ѝ припаѓа на фамилијата „Apiaceae“. Интересно е дека во зависност од тоа во која земја се одгледува, некаде...