wordpress counter

Време е за грејпфрут!

Време е за грејпфрут!

Грејпфрутот е суптропско цитрусно дрво кое има плод со горчелив вкус. Кога за првпат е пронајдено се нарекувало „забрането овошје“. Често се... 

Ако сакате „Нутела“ мора да пробате и „Џандуја“

Ако сакате „Нутела“ мора да пробате и „Џандуја“

Ако сè уште не сте го сретнале овој збор, треба да знаете дека станува збор за слатко чоколадо во кое има 30% паста од лешници. Интересно е дека кога... 

Продукти за среќа во новата година

Продукти за среќа во новата година

Постојат бројни продукти за кои се верува дека ви носат среќа. Со оглед дека оваа година е на самиот почеток, ви ги претставуваме верувањата во...