wordpress counter

Чудни кулинарски иновации (1 дел)

Чудни кулинарски иновации (1 дел)

Чоколадо и путер од кикиритки, сланина и сладолед, домати и зелена салата. Некои комбинации се сосема природни, за други нема да ви се верува дека... 

Шест одлични места во Копенхаген (2 дел)

Шест одлични места во Копенхаген (2 дел)

Ако веќе немате среќа да добиете маса во најдобриот ресоран на светот „Нома“, чиј сопственик е нашинецот Рене Реџепи, тогаш решете се за некое... 

Бар во кој самите носите храна

Бар во кој самите носите храна

„Basis“ е новоотворен бар во Амстердам, Холандија, кој има навистина посебен начин на функционирање. Имено, во овој бар храната можете да си ја донесете...