wordpress counter

Земји во чија храна ќе уживате (2 дел)

Земји во чија храна ќе уживате (2 дел)

Во првиот дел споменавме 5 земји во кои навистина ќе уживате кога е во прашање нивната храна и кулинарска традиција. Денес, го надополнуваме тој... 

Дали зависноста од чоколадо навистина постои?

Дали зависноста од чоколадо навистина постои?

Сите ние во определен момент сме почувствувале необјаснива потреба да консумираме чоколадо. Но, тоа секако не подразбира зависност. Во оваа статија... 

Земји во чија храна ќе уживате (1 дел)

Земји во чија храна ќе уживате (1 дел)

Храната и патувањето секогаш одат заедно. Каде и да заминете, ќе посакате да вкусите некој тамошен традиционален специјалитет. Според изборот...