wordpress counter

На пазар со скенер за овошје

На пазар со скенер за овошје

Колку пати сме биле на пазар или во маркет и сме купиле некое овошје кое изгледало сочно и зрело, а кога сме дошле дома сме се разочарале. Токму затоа,... 

Неверојатни факти за храната (1 дел)

Неверојатни факти за храната (1 дел)

Храната е тема за која бескрајно може да се зборува. И тема која го окупира секој наш ден. Денесшната статија е посветена на сите оние неверојатни... 

Како да уживате во храната без страв од дебелеење? (2 дел)

Како да уживате во храната без страв од дебелеење? (2 дел)

Во првиот дел наведовме неколку совети кои треба да ви помогнат да уживате во храната без да ја зголемувате телесната тежина. Со денешната статија...