wordpress counter

„Malva Rossa“ – шолја кафе за вистинско задоволство

„Malva rossa“ е шпански бренд кој, меѓу другото, произведува и шолји за кафе. Нивната линија од шолји во форма на цилиндар, се одличен избор доколку сакате да уживате во утринско или попладневно еспресо, капучино или макијато.

Инаку, брендот е во сопственост на комапнијата „Porvasal S.A“, кој е еден од водечките производители на кујнска опрема во оваа европска земја. Сите продукти се направени од бел порцелан, обработен на 1.400 степени и на таа температура тие добиваат најголема отпорност.

Линијата „Malva rossa“, покрај прекрасните шолји за кафе, содржи и шолји за чај, чајници, садови за шеќер и сѐ што е потребно за полека и релаксирано да уживате во вашиот омилен напиток.

Related Posts with Thumbnails