- Гурман™ - http://gurman.mk -

Најдобрите скари на светот

Летните месеци мошне често се пропратени со многу пиење и добра скара. Во оваа статија ви претставуваме неколку од светски најдобрите скари.

Weber – One touch

Одличен дизајн, со три посебни прегради, заштитена со боја која не р’ѓосува. Покрај тоа, доаѓа со 10 годишна гаранција, вграден термометар и посебен дел за пепелта, што го прави чистењето екстра лесно.

Цена: 11.500 денари

MarcO-Grill 3000 blue Gas

Скара на плин, со школка дизајн, која лесно се пренесува. Одличен избор за луксузен пикник. Одличниот бренер и големата плотна заслужуваат посебно место во вашиот двор.

Цена: 10.800 денари

Tesco – Charcoal Barbecue

Обложена со хром и со две тркала кои го прават движењето многу лесно. Има црн финиш и што е најинтересно овозможува споро и рамномерно печење, со помош на посебни потскршени парчиња дрво кои на месото ќе му дадат различни ароми како виски или орев.

Цена: 7.300 денари