wordpress counter

НЕОБИЧНО КОРИСНА ЧЕТКИЧКА

chetkichka

Забавна и истовремено целосно функционална четкичка за премачкување. Направена е од силикон, и можете да ги виткате рацете и нозете на куклата. Кога ќе ја поставите, стои исправено. Има специфична забележлива боја, која можете да ја комбинирате со дизајнот на вашата кујна. Head Chef ја промовираше оваа четкичка заедно со уште неколку забавни алатки за вашата кујна.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Head Chef
www.centralchef.com

Related Posts with Thumbnails