wordpress counter

ЕЛЕКТРИЧЕН ОТВАРАЧ ЗА ВИНО

ЕЛЕКТРИЧЕН ОТВАРАЧ ЗА ВИНО

Новиот електронски отворач за вино на Остер може да отвори 30 шишиња вино, со само допир на копче, на едно полнење. Шишињата ги отвора за неколку... 

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА ОД ГОРЕЊЕ

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА ОД ГОРЕЊЕ

Новиот фрижидер и замрзнувач од Горење, во вграден звучник и полнач за iPod, овозможува слушање музика и гледање видеа од музички клипови до кулинарски...