wordpress counter

Кујнски прибор од сребро и дрво

Кујнски прибор од сребро и дрво

Карла дел Портиљо создаде навистина уникатен кујнски прибор. Станува збор за несекојдневна комбинација од метал и дрво која изгледа навистина... 

Прибор за јадење како стимуланс на вкус

Прибор за јадење како стимуланс на вкус

Дали е можно формата, текстурата и бојата на приборот за јадење да влијае на вкусот на храната? Дизајнерката Џинхиун Џеон вели дека може. Имено,... 

Уред за готвење ориз „Zojirushi Micom“

Уред за готвење ориз „Zojirushi Micom“

Уредите за готвење ориз се навистина популарни во последно време. Нешто што некогаш беше само сад кој се вклучува со кабел во струја, денес е мултифункционална...