wordpress counter

Видео: Кујнски трикови (1 дел)

Видео: Кујнски трикови (1 дел)

Без оглед дали сте почетник во готвењето кој само сака да се пофали или професионалец кој готви феноменално, овие неколку видеа ќе ви помогнат... 

Совети за беспрекорна хигиена и ред во кујната

Совети за беспрекорна хигиена и ред во кујната

Сакале или не, кујната е срцето на нашиот дом. Таму се подготвува храната, се слуша музика, поминуваме квалитетно време со останатите членови на... 

Скара каде што ќе посакате

Скара каде што ќе посакате

Со помош на „The Fold Flat Grill“ отсега скарата ќе може да ја носите и да ја приготвите каде сакате. Направена од не‘рѓосувачки челик, оваа скара има...