wordpress counter

Генијално: Шише за сок со вградена контрола за количина

Генијално: Шише за сок со вградена контрола за количина

Контрола на количеството на пијалак е одличен начин секогаш да знаете колку пијалак има останато. Оние кои не го сакаат тоа, ги имаат на располагање... 

Даска за сечење за сите што имаат опсесија кон мерките

Даска за сечење за сите што имаат опсесија кон мерките

Овој кујнски уред е навистина посебен. За волја на вистината, не е наменет за секого затоа што и онака секој нема опсесија во врска со точните мерки... 

Кујнски уреди кои ќе ви помогнат да ја намалите тежината (2 дел)

Кујнски уреди кои ќе ви помогнат да ја намалите тежината (2 дел)

Со домашното готвење, не само што штедите, туку имате можност и да намалите малку од својата тежина. Даваме список на уреди со кои ќе подготвите...