wordpress counter

Видео упатство: Како да сечете кромид без да плачете

Видео упатство: Како да сечете кромид без да плачете

Славниот британски готвач Гордон Ремзи, со видео ни ги открива тајните на сечкањето кромид без да пуштиме солза. Претпоставуваме дека повеќето... 

Три грешки во готвењето кои ги наследуваме од нашите мајки

Три грешки во готвењето кои ги наследуваме од нашите мајки

Веројатно многу често ја слушнате реченицата: „Мојата мајка или баба ја прави највкусната сарма на светот!“ Но, тоа не значи дека и ние ќе ја направиме... 

Како да ја сочувате вашата дрвена даска за сечкање

Како да ја сочувате вашата дрвена даска за сечкање

Иако многу луѓе ги преферираат пластичните даски за сечкање, затоа што едноставно можете да ги ставите во машината за перење садови и да си ги скратите...