wordpress counter

Фенг шуи во кујна (2 дел)

Фенг шуи во кујна (2 дел)

Во првиот дел, дадовме некои основни правила што се однесува до оваа источна филозофија на уредување на домот. Денес продолжуваме со акцент на... 

Кујнски уреди кои ќе ви помогнат да ја намалите тежината (1 дел)

Кујнски уреди кои ќе ви помогнат да ја намалите тежината (1 дел)

Еден од најлесните начини да согорите дел од калориите (а и да заштедите нешто) е да готвите во домашни услови. За тоа ќе ви биде потребна една мала... 

Фенг шуи во кујна (1 дел)

Фенг шуи во кујна (1 дел)

Со оглед дека човекот поголем дел од својот живот поминува во затворен простор, на значење добиваат сите теории за уредување на просторот на живеење....