wordpress counter

Серијал: Кујна на месецот (5 дел)

Серијал: Кујна на месецот (5 дел)

Во претходните делови можевте да уживате во француска провансалска кујна, модерна кујна од дрво, па и во романтична стара кујна во сино-бела комбинација.... 

Серијал: Без што не може да се замисли кујната (3 дел)

Серијал: Без што не може да се замисли кујната (3 дел)

Продолжуваме со списокот на неопходните производи и предмети без кој ниту една кујна нема да функционира како што сте замислиле. Можеби некои... 

Серијал: Без што не може да се замисли кујната (2 дел)

Серијал: Без што не може да се замисли кујната (2 дел)

Во секоја кујна, потребни се едно чудо апарати и предмети за да може да го зготивте вашето омилено јадење. Овој серијал е посветен токму на тоа...