wordpress counter

5 вкусни трикови за чување на домашниот буџет

5 вкусни трикови за чување на домашниот буџет

Недостатокот на слободно време нѐ тера на неправилна и брза исхрана, која претставува удар не само на нашето здравје, туку и за домашниот буџет.... 

Серијал: Кујна на месецот (2 дел)

Серијал: Кујна на месецот (2 дел)

Продолжуваме со серијалот во кој претставуваме кујна на месецот. Минатиот пат ја претставивме француската провансалска кујна, а овој пат ќе уживаме... 

Кујнски убијци (2 дел)

Кујнски убијци (2 дел)

Кујнските предмети може да бидат прилично опасни. Во првиот дел се запознавме со профилите на 4 убијци: крпи, амбалажа, остатоци од храна и тостер....