wordpress counter

Кујнски убијци (1 дел)

Кујнски убијци (1 дел)

Верувале или не, на годишно ниво, повеќе луѓе загинуваат од тостер отколку од ајкула. Научниците од универзитетот во Ексетер сметаат дека предметите... 

Интелигентни кујнски уреди

Интелигентни кујнски уреди

Компaниите Кенмор, Самсунг и ЛГ ги претставија прототипите на новите интелигентни фрижидери и други разладни уреди. Отсега, овие уреди ќе нѐ известуваат... 

Освежете го вашиот појадок

Освежете го вашиот појадок

Според стручните лица и нутриционистите, појадокот е најважниот оброк во текот на денот и тој не смее да се избегнува. Но, може да биде досадно ако...