wordpress counter

Мини машина за садови

Мини машина за садови

Ако имате малечка кујна и мислите дека не можете да си го дозволите луксузот да сместите машина за садови во неа, размислите уште еднаш. Оваа Gota... 

Вортекс миксери

Вортекс миксери

Ова е една од оние направи која не мора по секоја цена да ја имаме во нашите кујни, но сепак го привлекува вниманието и ретко кој ќе остане рамнодушен... 

Разоткривање на митови

Разоткривање на митови

МИТ 1: Додавањето сол помага водата да зоврие побргу Солта всушноста ја зголемува точката на вриење на водата и поради тоа ќе ѝ треба малку повеќе...