wordpress counter

„Joseph Joseph“ 3 во 1 ротационен нож за лупење

„Joseph Joseph“ 3 во 1 ротационен нож за лупење

Овој ротационен нож за лупење е нешто навистина посебно. Со малите димензии и лесниот начин на ракување, лупењето на овошје и зеленчук станува... 

Водич за совршена скара (2 дел)

Водич за совршена скара (2 дел)

Во првиот дел зборувавме како да направиме совршена риба на скара. Вториот дел го посветуваме на пилешкото месо, поточно пилешките крилца. Пилешко... 

Трикови од кујната

Трикови од кујната

Кога зборуваме за трикови од кујната, најчесто наједноставните решeнија се и најдобри. Често се сретнуваме со проблеми кои ни изгледаат нерешливи....