wordpress counter

Кујнски робот од „Горење“

Кујнски робот од „Горење“

Кујнскиот робот „MMC800W“ на „Горење“ е робусен и силен кујнски помошник. Неговите најдобри карактеристики се фактот што кога работи не прави многу... 

Тајни состојки кои го подобруваат вкусот на храната

Тајни состојки кои го подобруваат вкусот на храната

Претпоставуваме дека понекогаш ви досадува еден ист вкус или продукти. Затоа, денес ви предлагаме да испробате неколку различни комбинации со... 

Пет кратки совети за совршен печен зеленчук

Пет кратки совети за совршен печен зеленчук

Во овие студени денови, печениот зеленчук во рерна не само што е вистински специјалитет, туку со него може и да се најаде целото семејство. Се сервира...