wordpress counter

Ако ви недостасува некоја состојка…

КОПАР

Сите сме се нашле во ситуација кога приготвуваме некое јадење да се сетиме дека сме заборавиле да купиме некоја од неопходните состојки. Продавницата е далеку, вие сте се раскомотиле по напорниот работен ден и не ви е ни на крај памет повторно да се облекувате и да одите да купувате.

Во таков случај, седнувате на вашиот компјутер, го отворате Гурман™ порталот и проблемот е решен. Еве неколку предлози кога треба да импровизирате во кујната.

ТАБЕЛА НА СОСТОЈКИ ЗА ЗАМЕНА

СОВЕТ
Запаметете дека секогаш мора да користите иста количина на состојката за замена.

Related Posts with Thumbnails