wordpress counter

КАКО ДА: НАПРАВИТЕ ЛЕД ОД ЦВЕЌИЊА

КАКО ДА: НАПРАВИТЕ ЛЕД ОД ЦВЕЌИЊА

Шарениот лед му дава свечен изглед на секој пијалак. Оваа едноставна постапка ќе ја дотера секоја пијачка или коктелче. 1 Исечете мали живописни... 

КАКО ДА: ИЗБЕРЕТЕ КУЈНСКИ НОЖЕВИ

КАКО ДА: ИЗБЕРЕТЕ КУЈНСКИ НОЖЕВИ

Нема ништо поважно во приготвувањето на храната од добар избор на ножеви на работната маса за готвење. Најдобрите ножеви се скапи, но прифатливо...