wordpress counter

Стилови на кујни

Стилови на кујни

Без разлика дали сте модерни или традиционални, со помош на неколку кратки совети во вашата кујна можете да внесете дел од себе. Можете самите да... 

Како до мала и умна кујна

Како до мала и умна кујна

Во услови кога поседуваме мал и ограничен простор наменет за кујна, потребно е да изнајдеме начин како да го организираме и како да сместиме сѐ... 

Најнови трендови во дизајн на кујните

Најнови трендови во дизајн на кујните

Основната идеја на кујната како простор за приготвување на храна присутна е и во најновите концепции, но дизајнот на елементите, како и филозофијата...