wordpress counter

Серијал: Кујна на месецот (1 del)

Серијал: Кујна на месецот (1 del)

Од денес започнуваме еден посебен серијал, во кој ќе уживаат сите љубители на убавата кујна. Имено, секој месец ќе претставуваме една кујна која... 

Living kitchen – вистинската кујна на иднината

Living kitchen – вистинската кујна на иднината

Михаел Харбоун, дизајнер, неодамна даде своја визија на кујната на иднината. Некои велат дека е совршена, некои дека ги плаши и едноставно морници... 

Минимал трпезарија

Минимал трпезарија

Овој сет кој се состои од модерна трпезариска маса и столици е наменет за сите оние кои сакаат да уживаат кога се во својот дом. На овој начин, трпезарискиот...