wordpress counter

Маркетинг

Гурман™ е веб портал кој е посветен исклучиво на вкусната храна и квалитетни пијалаци. Две работи во кои уживаме секој ден и без кои не може да се замисли животот. Гурман™ е единствен портал кај нас посветен на оваа тема. Квалитетот и сериозниот пристап веќе го препознаа: Coca-Cola, Nivea, McDonald’s, Maggi, Argeta, Влада на Република Македонија, Studio Moderna, Caramelo™, Zigante Tartufi, Здружение за борба против рак „Борка“, Kolektiva, GUSTO Pizza&Vino

За повеќе информации за Гурман™, како и позициите за рекламирање, преземете го нашиот Медиа Пакет:

ПРЕЗЕМИ МЕДИА ПАКЕТ

.

Гурман™
Маркетинг

E marketing@gurman.mk

Име (задолжително)

Email (задолжително)

Предмет

Содржина

MILK

©2009-2017. Сите права се задржани.  |  „Гурман“ е регистрирана трговска марка.

Материјалите и содржините објавени на порталот се во интелектуална сопственост на издавачот и смеат да се користат само за лични, некомерцијални потреби.
Забрането е копирање, преземање, менување, адаптација или било какво друго користење на содржините без претходно писмено одобрување од сопственикот на правата.