wordpress counter

Белата куќа со свое пиво

Белата куќа со свое пиво

Веќе знаеме дека американскиот претседател е голем љубител на пивото. Но, сега, Белата куќа има и сопствено пиво. Пивото е наречено „White House Honey Brown... 

Паричка во чаша вино за подобар вкус?

Паричка во чаша вино за подобар вкус?

Станува збор за навистина отмен трик кој е познат од многу одамна. Но, тоа не значи дека поеднакво одговара за кое било вино и која било паричка. Имено,... 

Вештерски чај

Вештерски чај

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Не е познато од каде овој пијалак го добил своето име, но едно е јасно – со додаток на вино или пенливо вино ќе добиете... 

Страница 1 од 6012345...102030...Последна »