wordpress counter

Белата куќа со свое пиво

Веќе знаеме дека американскиот претседател е голем љубител на пивото. Но, сега, Белата куќа има и сопствено пиво.

Пивото е наречено „White House Honey Brown Ale“ и е првиот алкохолен пијалак произведен во Белата куќа.

Погледнете како се приготвува ова пиво:

Related Posts with Thumbnails