wordpress counter

Откачени пијалаци низ светот

Откачени пијалаци низ светот

Еден дел од пијалаците имаат светска слава, сите ги знаеме и ги консумираме често. Но, постојат и такви кои се навистина уникатни и посебни и за... 

Алкохол, енергетски пијалаци и секс

Алкохол, енергетски пијалаци и секс

Едно ново истражување на научниците на Универзитетот во Бафало открива една необична поврзаност. Станува збор за комбинацијата од консумирање... 

Што не сте знаеле за вашиот омилен пијалак? (2 дел)

Што не сте знаеле за вашиот омилен пијалак? (2 дел)

Во првиот дел споменавме интересни факти за 4 пијалаци. И во продолжението на статијата ќе наведеме уште неколку малку познати факти за пијалаците...