wordpress counter

Коктели од лабораторија

Коктели од лабораторија

Коктелите од лабораторија, или како што уште се нарекуваат молекуларни коктели, се едно навистина мултидимензионално искуство кое може да ги разбуди... 

Rosemount Estate Mountain Blue Mudgee 2006

Rosemount Estate Mountain Blue Mudgee 2006

Лична карта Врста: црно вино Сорта: „Syrah“ и „Cabernet Sauvignon“ Берба: 2006 Регион: Австралија Про­и­зво­ди­тел: „Rosemount Estate“ Се ком­би­нира со: бифтек,... 

Водка „Столичнаја“

Водка „Столичнаја“

Веројатно многу од вас се сеќаваат дека оваа водка некогаш беше многу популарна кај нас. Ја имаше буквално секаде. Сега, ја нема на секој чекор,...