wordpress counter

Ретро коктели

Ретро коктели

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Коктелите се неверојатно широка тема на која може да се зборува со денови. Едноставно, ако ги имате вистинските состојки,... 

Seńorio de Orgaz, Brut

Seńorio de Orgaz, Brut

Лична карта Врста: пенливо вино Сорта: Macabeo и Airen % на алкохол: 12% Регион: Шпанија Производител: UCSA Температура на сервирање: 5-7 степени Ова пенливо... 

Вино за подобра функција на белите дробови

Вино за подобра функција на белите дробови

Едно истражување спроведено во Холандија ни открива дека постои поврзаност помеѓу умерената консумација на вино и подобрување на функцијата...