wordpress counter

Серијал: Луксузни пијалаци (2 дел)

Серијал: Луксузни пијалаци (2 дел)

Првата статија му ја посветивме на неговото височество – коњакот. И тоа не кој било коњак, туку едниот и единствен „Martell Cohiba“. Денес ќе зборуваме... 

Виски од 100.000 фунти за јубилејот на кралицата

Виски од 100.000 фунти за јубилејот на кралицата

Најголемата светска дестилерија, „Diageo“ планира да флашира и продаде 60 шишиња од „ограничената серија“ по цена од 100.000 фунти за парче, по повод... 

Серијал: Луксузни пијалаци

Серијал: Луксузни пијалаци

Овој серијал го посветуваме на луксузните пијалаци и бројните вљубеници кои вистински знаат да уживаат во капка или чашка квалитетен алкохол....