wordpress counter

Вештерски чај

Вештерски чај

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Не е познато од каде овој пијалак го добил своето име, но едно е јасно – со додаток на вино или пенливо вино ќе добиете... 

Смуди со авокадо, ф’стаци и јагоди

Смуди со авокадо, ф’стаци и јагоди

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Ако зборуваме за варијантите кои ни се на располагање за приготвување на смуди, нема да успееме сите да ги наброиме до следната... 

Коктели со шест ѕвездички

Коктели со шест ѕвездички

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Денес ќе ви претставиме два посебни коктели кои се служат во некои од најдобрите барови и ресторани во светот. Затоа и ги...