wordpress counter

„AVIATION“ коктел

„AVIATION“ коктел

(Нема гласови) За овој коктел имам навистина интересна приказна. Њујорк, септември 2007, заедно со мојот другар Никола од Белград одиме на коктели.... 

„It’s time for Cosmo“

„It’s time for Cosmo“

(Нема гласови) Cosmopolitan коктелот е еден од производите на популарната култура на 90-тите, промовирана од серијата Sex and the City. Многу неправедно осуден... 

Пиете, а не сте нарачале ништо

Пиете, а не сте нарачале ништо

Се сеќавате ли на господата Бомпас и Пер, младите британци кои прават модели на познати градби ширум светот и тоа од желе? Пишувавме за нив пред...