wordpress counter

Чипс од цвекло

Чипс од цвекло

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Иако цвеклото во нашата македонска кујна најчесто е дел од салата или туршија, сепак постојат и други начини како да се... 

Сладок сенф од брусници

Сладок сенф од брусници

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Слаткиот „сенф“ од брусници одлично се комбинира со месо, особено месо од мисирка, а нема да погрешите ако го ставите и... 

Печена тиква со салата од цикорија, ореви и пармезан

Печена тиква со салата од цикорија, ореви и пармезан

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Сезоната на тикви подразбира и готвење на мошне вкусни јадења од овој есенски плод. Денешниот предлог може да го сервирате...