wordpress counter

Летни салати (1 дел)

Летни салати (1 дел)

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Салатите се едно од омилените јадења во текот на летото. За лесни салати, најдобри сосови се приготвуваат од маслиново масло,... 

Бургери со пилешко месо и салса од ротквица и краставица

Бургери со пилешко месо и салса од ротквица и краставица

(5 гласа, просек: 5,00 од 5) Ако ви се јаде нешто свежо, со прекрасна саласа од ротквица и краставица и секако месо (каков бургер би бил без месо), тогаш... 

Сосови кои не треба да се готват

Сосови кои не треба да се готват

(6 гласа, просек: 5,00 од 5) Честопати се случува да немате доволно време да подготвите нешто вкусно за јадење. Затоа, одбравме два соса кои се подготуваат...