wordpress counter

Како да приготвите сушени домати?

Како да приготвите сушени домати?

Со оглед дека во овој период имаме домати во изобилство, може да приготвите и сушени домати. Она што ќе ви биде потребно покрај домати, се многу... 

Рецепти: Домашен кечап и домашен сенф

Рецепти: Домашен кечап и домашен сенф

(5 гласа, просек: 5,00 од 5) Сенфот и кечапот се едни од додатоците кои најчесто ги користиме во готвењето или при правењето брзи и едноставни оброци... 

Супа од коприви

Супа од коприви

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Копривата е самоникнато растение кое расте на запуштени места. Станува збор за подзаборавен зеленчук кој ретко се користи...