wordpress counter

Посебна пастрмка

Посебна пастрмка

(Нема гласови) Македонската кујна е обележана од неброени кулинарски бисери, меѓу кои и многу начини за подготовка на охридската пастрмка. Во... 

Бабини панцероти

Бабини панцероти

(4 гласа, просек: 4,00 од 5) Луѓето кои јадат, а особено оние кои готват со тесто, знаат дека разликата помеѓу пита со јаболко, пита со сирење или со... 

Колачот на баба

Колачот на баба

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Кога сонцето ќе почне да си ги пакува работите за да го напушти овој работен ден и при тоа ќе го пушти својот другар спектарот...