wordpress counter

Лосос с’с сос

Лосос с’с сос

(Нема гласови) Искрено верувам дека и вие, исто како мене, чувствувате неповторливо скокоткање околу јазикот кога на некоја фотографија ќе го... 

Палачинки за сите

Палачинки за сите

(5 гласа, просек: 5,00 од 5) Кога копнежот го надвладува разумот, а е доцна навечер и нема од каде да се нарача нешто готово, или пак ве има фатено некоја... 

Кинеска, за вегетаријанци

Кинеска, за вегетаријанци

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) За овој убав кинески специјалитет не ви треба големо искуство во кујната. Ви треба само малку време и љубопитност. Наместо...