wordpress counter

Семејна драма: крап со зеленчук

Семејна драма: крап со зеленчук

(2 гласа, просек: 3,50 од 5) Прекрасно саботно утро, некаде во Скопје. Еден просечен и секојдневен скопјанец тукушто се разбуди и излезе на терасата... 

МОЈАТА ТОРТИЉА, НАПРАВЕНА НА ФИЛМ

МОЈАТА ТОРТИЉА, НАПРАВЕНА НА ФИЛМ

(Нема гласови) Сосема случајно, барајќи момент што ќе ја разбие монотонијата на врнежлив вторник, загледав еден филм. Неколку млади странци залутале... 

CHEESECAKE СО КИВИ

CHEESECAKE СО КИВИ

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Американската кујна, како и американската култура, е склоп од многу различни влијанија на културите што живееле и сè уште...