wordpress counter

Новогодишно мени: Слатко пире со чадена пиперка

Новогодишно мени: Слатко пире со чадена пиперка

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Ова јадење е всушност одличен начин како да го дополните главното јадење кое сте го приготвиле или можете да го сервирате... 

Новогодишно мени: Пилешко со сос од домати

Новогодишно мени: Пилешко со сос од домати

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Ако се мислите што да приготвите за новогодишниот ручек, еве еден oдличен специјалитет. Станува збор за главно јадење со... 

Рибарска приказна: Сипа и грашок

Рибарска приказна: Сипа и грашок

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Испробајте ја оваа варијација на стари рибарски рецепти од Пезаро, покраината Марке, која се наоѓа на италијанскиот дел...