wordpress counter

Летен колач од вишни

Летен колач од вишни

(5 гласа, просек: 5,00 од 5) Ова е еден лесен летен колач, кој покрај со вишни може да го приготвите и со друго овошје по ваша желба. За подготoвка се потребни... 

Сладолед од кекс и сладолед од малини

Сладолед од кекс и сладолед од малини

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Кога температурите ќе се искачат над 30 степени, ништо не може да освежи така добро како сладоледот. Уште кога е домашен,... 

Домашна „Нутела“

Домашна „Нутела“

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Знаеме дека „Нутела“ е едно од омилените слатки на секој од нас. Некои би го дале и животот за неа (да, да не претеруваме)....