wordpress counter

Забајоне

Забајоне

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Забајоне е фатастичен десерт, кој веруваме дека ќе ве остави без зборови. Барем додека го јадете. Најчесто се консумира... 

Чоко бисквит торта

Чоко бисквит торта

(13 гласа, просек: 4,69 од 5) За денес ви приготвивме едно неверојатно слатко задоволство. Станува збор за чоко бисквит торта. Веруваме дека самото... 

Крем од ванила со портокал и карамел

Крем од ванила со портокал и карамел

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Вкусната синергија помеѓу портокалот, ванилата и карамелот доаѓа до израз во овој фантастичен десерт. Изгледа прекрасно,...